Zeemeermintraining

Wat is Zeemeermintraining?

Zeemeerminnen spreken al eeuwen tot de verbeelding. Over de hele wereld bestaan mythen en sagen hierover. Maar heb je ze ooit in het echt gezien? Zwemmen als een zeemeermin. De nieuwste trend, mede ingang gezet door de populaire jeugdserie H2O en Mako mermaids. Super hot in Amerika en nu ook in Breezand! Zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman, dat is nu ook te leren in het zwembad Den Krieck!

In de lessen leren de kinderen alles om een zeemeermin of zeemeerman te zijn. Je leert ook hoe je het beste kunt zwemmen met een staart en hoe je langer onder water blijft. Wij gebruiken de vin bij onder water technieken en spelletjes. Je leert veilig gebruik te maken van de staart. Als je het goed doet, kan je heel hard gaan. Het is gewoon super leuk om te doen!!!

Voor wie is Zeemeermintraining?

Voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar die in bezit zijn van zwemdiploma C

Materialen

Een staart en monovin, duikbril en snorkel en overige materialen zitten bij de lessen in, maar kinderen kunnen ook een eigen staart meenemen. Er is de mogelijkheid de vinnen en diverse staarten via Aquasport en Balance aan te schaffen.

Fotograferen en filmen

Steeds vaker zien we mensen die vanuit de wachtruimte foto’s of filmpjes aan het maken zijn van de zwemlessen of van hun kind. Zoals u zult begrijpen is dit vanuit het oogpunt van privacy van de andere kinderen en de medewerkers van Aquasport en Balance niet de bedoeling. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk dit niet te doen. Tijdens de laatste les zorgen wij ervoor dat er een speciaal foto en filmmoment is waar u wel foto’s mag maken van uw kind of uw kind kan filmen. Mocht u er bezwaar tegen hebben dat er op deze dag gefilmd en gefotografeerd wordt, meld dit dan aan een van onze medewerkers.

Waar is het en wat kost het?

LocatieDen Krieck
Periodeseptember t/m juni
TijdenZaterdag 15:45-16:30 uur
Kosten€39,- voor 4 weken - 1 maal per week les

Wat moet u meenemen?

  1. Badkleding
  2. Handdoek
  3. Slippers
  4. Zwembril
  5. Eventueel oordoppen

Heeft u nog vragen?

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen!