Workshops

Wat is een Aquasport Workshop?

Aqua Balance is een workshop genieten, ontspannen en in balans komen. In deze workshop draait alles om lichamelijke en geestelijke ontspanning. Men leert bewust te worden van hun ademhaling. Het diepe gevoel van ontspanning, tot jezelf komen. Dit doen wij door passief en actief te bewegen door en in 't water. De actieve bewegingen doen we door het buigen en strekken van ledematen en het roteren om de lengte en breedte as van de romp. De passieve bewegingen wordt u bewogen door een ander en in stilte liggen met behulp van drijvers. Het accent ligt op de ademhaling, goede houding, evenwicht en het versterken en stretchen van de spieren en ontspanning van lijf en geest.

Het balans vinden in "body & mind". De oefeningen worden in ondiep en warm (33 graden) water uitgevoerd. De watertemperatuur zorgt er voor dat u warm blijft. Door de opwaartse druk van het water en de ontspanning werkt het pijnverlichtend. Het water masseert de spieren en het hele lichaam.

We maken gebruik van Watsu®, Aquapilates, Y'eauChi en Halliwick®.

Voor wie zijn deze Workshops?

Het is geschikt voor iedereen die in de drukte van alledag op zoek is naar iets rustigs, dat tevens goed is voor de gezondheid. Lekker bezig zijn in het water en ontspannen naar huis. U hoeft hiervoor niet te kunnen zwemmen.

Waar is het en wat kost het?

LocatieHeersdiep Den Helder en Den Krieck Breezand
PeriodeOp aanvraag
TijdenOp aanvraag
Kosten€65,- per workshop*
* inclusief badhuur, entree, koffie & thee met lekkers.

Wat moet u meenemen?

  1. Badkleding
  2. Handdoek
  3. Slippers
  4. Eventueel oordoppen

Heeft u nog vragen?

Als u vragen heeft of uw kind wilt opgeven, aarzel dan niet om contact op te nemen!