AquaSlimFit

Wat is AquaSlimFit?

Gezonde voeding

U wordt bij Aqua Slim Fit niet op een streng dieet gezet. Het progamma draait om een gezonde leefstijl en een gezonde voeding. Uw voeding wordt aangepast door de diëtist op een manier die bij u past en gemakkelijk is vol te houden. Tijdens de voedingslessen eens in de 2 weken wordt er met de groep de voortgang geëvalueerd. U bepaalt zelf wat u tijdens de evaluatie wel of niet verteld. De begeleiding van de diëtist is heel laagdrempelig. Tijdens de voedingslessen zal worden besproken hoe u de moeilijke momenten de baas blijft. U krijgt hier tips en tools aangereikt. Tijdens de lessen worden onderwerpen besproken zoals de basisprincipes van een gezonde voeding, variatietips, maar ook hoe om te gaan met verjaardagen, feestjes en etentjes. Er zal een les etiketten lezen worden gegeven en als u zelf vragen heeft over een onderwerp kan dit worden behandeld. U wordt wekelijks gewogen en er zal ook dan alle gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Sporten in privacy

U sport in een groep met gelijkgestemden met dezelfde doelstelling. Allen willen afvallen, sportief bewegen en werken aan een gezond voedingspatroon om zo te streven naar een gezond gewicht en levensstijl! Iedereen beweegt op zijn of haar niveau. Zo kunt u tijdens de les zelf uw grenzen bepalen en het in u eigen tempo volgen. U sport dus niet en-public maar in een vaste groep 10 weken lang. Uw vaste Aquasport instructrice verzorgt 2x per week een uitdagende training waarbij diverse oefenmaterialen gebruikt worden. Dit zorgt voor de nodige afwisseling maar ook voor sterkere spieren. Ondersteund door leuke muziek wordt u gestimuleerd om het tempo hoog te houden. U bepaalt uiteindelijk zelf de intensiteit van de training. Tijdens de training staat u in borstdiep water. Het leuke van bewegen in water is dat het uitermate geschikt is voor mensen met overgewicht omdat u in het water praktisch gewichtloos bent. Bij het bewegen in het water is de belasting van uw gewrichten en spieren minimaal waardoor de kans op blessures nihil is en weinig spierpijn na afloop is.

Let op: Alleen Aquasporten leidt niet direct tot gewichtsverlies, de combinatie met gezond voedingsadvies is wat dit programma tot een succes maakt

Voor wie is AquaSlimFit?

 1. Voor mannen en vrouwen in iedere leeftijdscategorie
 2. Voor iedereen die aan zijn of haar conditie wil werken
 3. Voor iedereen die wil afvallen en er slanker uit wil zien
 4. Voor iedereen die toe is aan een nieuwe lifestyle

Kortom een ideale gelegenheid om uw fitheid te verhogen en uw lichaamsgewicht te reduceren. Aqua Slim Fit wordt in zwembad Heersdiep en zwembad Den Krieck door een gediplomeerde Aquasport instructrice en een diëtiste verzorgd. Een verwijzing van de (huis)arts is niet nodig.

Waar is het en wat kost het?

LocatieDen Krieck Breezand
PeriodeVanaf 10 Januari 2015
Tijden
 • Woensdag 19:00-19:40 uur
 • Zaterdag 17.15-18.00 uur
 • Aquasport dietistenprogamma op aanvraag
Kosten€ 195,- (in combinatie met 1x Den Helder)*

LocatieHeersdiep Den Helder
PeriodeVanaf 6 Januari 2015
TijdenMaandag 20.30-21.15 uur & Donderdag 18:30 - 19:15
Kosten€ 195,- hele programma*
* Deels vergoeding via verzekering, wij verlenen u graag informatie hierover.

Wat moet u meenemen?

 1. Badkleding
 2. Handdoek
 3. Slippers
 4. Eventueel oordoppen

Heeft u nog vragen?

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen!